Actueel

Op deze pagina vindt u een selectie van ons nieuws. Vanwege de privacy van onze leerlingen tonen we daarbij slechts één foto per artikel. Als ouder van onze leerlingen kunt u terecht op MijnSchool. Daar vindt u - wanneer u bent ingelogd - het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

3 februari, Kleuters worden in Corona tijd verrast met een tas vol knutsel en spel materiaal.

De kleuters van IKC Toermalijn uit Franeker werden donderdagochtend verrast met een tas vol knutsel en spel materiaal. Papier, stroken ,plakkertjes, spelletjes, een ballon, krijt en andere doe dingen werden met blijdschap in ontvangst genomen. Ouders kwamen met hun kinderen aan het open raam om zo een praatje te maken en te horen hoe het gaat.

Op de Toermalijn wordt de focus tijdens de kleuterperiode gelegd op het zelf ontdekken en het zelf doen en plannen maken. Ook de sociaal emotionele ontwikkeling is van groot belang en daarom was het goed dat de juffen en de kinderen even fysiek contact konden hebben tijdens deze corona periode.

We hopen dat de Lock-down niet lang meer duurt, want voor kleuters is het samen spelen en optrekken in de groep, het ontmoeten, juist van zo groot belang is in deze periode van hun leven.

9 februari, IKC Toermalijn in de krant: sneeuwpret bij heropening basisscholen

Wat fijn dat we weer open mogen!

 

De Franeker Courant kwam langs. Via onderstaande link is het artikel te lezen.

Een speciale boodschap van het team

Bekijk de boodschap van het team in corona tijd